info@helios-hrvatska.hr
+385 1 2410 666

Premazi za željeznice

Premazi za željeznice budućnosti

Helios i Rembrandtin kombiniraju svoje kompetencije u području premaza za željeznice pod brandom RAILTEC. Naši premazi postavili su standard za jednostavnost primjene, atraktivan dizajn i trajnu zaštitu od korozije. S RAILTEC-om pokriVamo sve zahtjeve u području premaza za željeznice i nudimo široku paletu raznih sustava: na bazi otapala, vodorazrjedive, jednokomponentne i dvokomponentne sustave i kitove.

Svi naši proizvodi jamče najjednostavniju obradu. Oni su iznimno ekološki prihvatljivi, usklađeni s VOC regulatiVama, a odlikuje ih i svojstvo lakog popravljanja i brzog sušenja. Oni štite vlakove od korozije, promjena u nijansi, od grafita i drugih šteta – trajno. Ekonomska učinkovitost je zajamčena.

Mnogo ulažemo u inovacije, izgled i dizajn. Dekorativni efekti važniji su nego ikad, osobito u javnom prijevozu. Naši premazi omogućuju različite izvedbe: metalni i efektni premazi univerzalno su dostupni na najrazličitijim površinama.

Helios nudi devet različitih sustava premaza za željeznice na bazi otapala.

Asortiman proizvoda tvrtke Rembrandtin obuhvaća vodorazrjedive premaze, premaze na bazi otapala i kitove:

Helios i Rembrandtin premazi za željeznice razvijeni su, odabrani i prilagođeni kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca, što potvrđuju brojni certifikati i reference. Oni su odobreni od strane JSC Railway Research Institute (VNIIZHT) i navedeni su prema GOST standardima.

S ponosom ćemo služiti našim kupcima, proizvođačima međunarodne željezničke industrije u više od 40 zemalja diljem svijeta – od željezničke pruge MAGLEV u Šangaju do najnovije flote Švicarske željeznice SBB.

Naši željeznički sustavi i portfelj proizvoda prikazani su u katalogu u nastavku:

Premazi za metalnu industriju