[email protected]
+385 1 2410 666

KANSAI HELIOS Croatia

Dio globalne tvrtke proizvođača premaza

Kompanija KANSAI HELIOS Croatia d.o.o. članica je KANSAI PAINT Grupe, vodećeg svjetskog proizvođača boja i premaza. Težimo tome da nas naši korisnici prepoznaju kao kompaniju koja pruža najbolju kvalitetu u cijelom lancu koju čini know-how, napredna tehnologija, proizvodne karakteristike, aplikacija i uslužnost korisnicima.

Povijest

Povijest trgovačkog društva KANSAI HELIOS Croatia d.o.o započinje od tvrtke Belinka Hrvatska d.o.o. sa primarnim sjedištem i proizvodnim pogonom u Sloveniji, koja je osnovana 2002.godine u Hrvatskoj kao distributer Belinkinih proizvoda. 2003. godine Belinka Hrvatska kao ovlašteni distributer uvodi skladišno poslovanje radi jednostavnijeg logističkog procesa same distribucije. 2011. godine trgovačko društvo HG Helios postaje vlasnik i distributer svih brendova unutar KANSAI HELIOS Grupe uz koje se pridružila i tvrtka Belinka. 2015. godine HG Helios mijenja naziv u KANSAI HELIOS Croatia d.o.o. te uz distribuciju brendova unutar KANSAI HELIOS Grupe, započinje distribuirati proizvode tvrtke Chromos d.d. sa sjedištem i proizvodnim pogonom u Zagrebu.

Naši brendovi

KANSAI HELIOS Croatia d.o.o. kao članica KANSAI HELIOS Grupe, odnosno KANSAI PAINT Grupe obogaćena je mnogim brendovima kao što su Chromos, Belinka, KANSAI HELIOS Croatia, Color i Kemostik.

Od 1920. Chromos je jedan od vodećih imena u Istočnoj Europi. Na proizvodnom prostoru  od 130.000 m2 u Zagrebu, proizvodi i nudi više od 730 različitih proizvoda prilagođenih potrebama krajnjih kupaca i profesionalnih korisnika. Svojim širokim asortimanom lakova za parket, unutarnjih zidnih boja, fasadnih boja i žbuka, boja i lakova za drvo i metal te građevinskim materijalom pokriva najšire potrebe tržišta. Širok raspon i godine tradicije pružaju sinergiju u razvoju i sigurnost u ponudi svojih proizvoda.

Belinka se bavi zaštitom drva gotovo 50 godina, razvijanjem novih poboljšanih sredstava za zaštitu i poboljšanje izgleda drva. Naši stručnjaci razvijaju i prate svjetske trendove na području premaza, te koriste sastojke koji dodatno poboljšavaju kvalitetu proizvoda Belinka namijenjenih uglavnom krajnjim korisnicima.

Helios brand, najveći dekorativni brend u KANSAI HELIOS Grupi, nudi širok asortiman premaza za zaštitu i ukrašavanje različitih površina. BORI, TESSAROL, NITRO, SPEKTRA i IDEAL grupe proizvoda rezultat su kontinuiranog tehnološkog napretka sinonimi su za kvalitetne i ekološki prihvatljive premaze.

Color se brine da Vaši omiljeni objekti dobivaju kvalitetnu zaštitu po prihvatljivoj cijeni. Već više od šest generacija vrijednosti ove robne marke je kvaliteta, pouzdanosti i lakoća korištenja.

Obimno znanje u razvoju visokokvalitetnih ljepila za profesionalne korisnike predstavlja izvor za razvoj ljepila za široku upotrebu i uradi-sam segment. Kontaktno ljepilo Neostik je prije više od 50 godina postao sinonim za kvalitetno i jako ljepilo. Kada se nešto zalijepi Neostikom, to će sigurno ostati zalijepljeno.