[email protected]
+385 1 2410 666

Praškasti premazi

Sve veći zahtjevi koji se postavljaju pred industrijske premaze su naš svakodnevni izazov na koje uspješno odgovaramo s našim rješenjima za praškaste premaze KANSAI HELIOSA. Naši sustavi premaza u prahu rezultat su tekućih inovacija, tehničke stručnosti i napredne tehnologije koja nam omogućuje odgovoriti na sve zahtjeve tržišta. Premazi u prahu su bez otapala, ekološki prihvatljivi i troškovno učinkoviti te se svojim značajem nameću kao funkcionalni premazi budućnosti.

Područja primjene

KANSAI HELIOS proizvodi široku paletu premaza u prahu. U ponudi su četiri vrste: poliesterski premazi u prahu, epoksidni premazi u prahu, hibridni premazi u prahu i poliuretanski premazi u prahu. Između dekorativnih i zaštitnih premaza u prahu za unutarnju ili vanjsku primjenu, nalazimo pravo rješenje i tehničku podršku za potrebe tržišta.

  • ACE: poljoprivredni strojevi, vrtni strojevi, transportna tehnologija, vrtna oprema itd.
  • Uređaji: hladnjaci, štednjaci, peći, grijači vode, drugi uređaji za grijanje itd.
  • Arhitektura: okviri prozora, fasadni elementi, prometni znakovi, rasvjetni objekti, ograde itd.
  • Električna kućišta: upravljački ormarići, ostala kućišta.
  • Namještaj: vrtni namještaj, uredski namještaj, kamp-namještaj itd.
  • Keramika: lonci, šalice, vaze, itd.
  • Automobili: kočnice, opruge.

Vaša prednost

Naši klijenti mogu birati između više od 750 različitih RAL tonova koji su odmah dostupni ili zatražiti njima prilagođeno rješenje kojeg proizvodimo po posebnim zahtjevima kupaca. Naši moderni laboratoriji za istraživanje i razvoj omogućuju nam učinkovitije reagiranje na specijalizirane zahtjeve, a naši premazi u prahu imaju Qualicoat i GBS certifikate. Možemo proizvoditi male i velike količine pojedinih praškastih premaza.

Za više informacija o našim premazima u prahu, njihovim prednostima, svojstvima i primjeni molimo provjerite naš katalog proizvoda: