[email protected]
+385 1 2410 666

Elektro – izolacijski lakovi

Remisol elektro - izolacijski lakovi

Rembrandtin Remisol elektro-izolacijski lakovi posebno su razvijeni za električnu izolaciju električnog čelika, s posebnim naglaskom na kompatibilnost premaza s okolišem. Više od 30 godina iskustva u razvoju i proizvodnji bezkromatnih premaza, 100% RoHS sukladnih za CRNO električni čelik čine Rembrandtin vodećim proizvođačem na tržištu koji već desetljećima opskrbljuje renomirane proizvođače električnih čelika i generatora diljem svijeta.

Svi proizvodi Remisol rješenja su vodorazrjedivi i 100% bezkromatni. Njihova izvanredna izolacijska svojstva smanjuju gubitke vrtložnih struja električnih uređaja čime se povećava učinkovitost. Izolacijske čelične ploče koriste se u motorima, generatorima, transformatorima i drugim elektromagnetnim stupovima. Naša rješenja udovoljavaju najvišim standardima kvalitete u industriji i posebno su prilagođena zahtjevima kupaca. Svi Remisol proizvodi su klasificirani prema ASTM A 976-97 i IEC 6040-1-1 i u potpunosti su u skladu s relevantnim direktiVama EU kao što je RoHS. (2002/95 / EC Ograničenje opasnih tvari u električnoj i elektroničkoj opremi).

U skladu s Uredbom REACH, Rembrandtin redovito ispituje sastav sirovina u suradnji s dobavljačima i stoga je u mogućnosti osigurati da Remisol proizvodi ne sadrže niti jednu SVHC tvar s popisa REACH-a.

Pregledajte naše Remisol proizvode i linkove u nastavku:

Elektro-izolacijski lakovi