[email protected]
+385 1 2410 666

Profesionalni korisnici

Naš proizvodni program sadrži proizvode koji osiguravaju maksimalno zadovoljstvo upravo onda kada se njima služe oni koji za to imaju iskustvo i znanje, a to su profesionalci. Pri korištenju ovim proizvodima potreban je dosljedan i profesionalan rad s precizno definiranim postupcima kako bi se postigli željeni rezultati. Kako segment profesionalnih korisnika percipira proizvod na sasvim drugačiji način od “do-it-yourself” korisnika, prilagodili smo ovaj segment posebno za njima.

Recepture naših boja posebno su razvijene kako za zahtjevne površine tako i za razne zahtjevne tehnike primjene. Ambalaža proizvoda za profesionalne korisnike lako se identificira. Prednja etiketa sadrži različite kodove boja i druge elemente koji pokazuju jedinstvenu prednost odabranog materijala, kao i namjenu, ali i ispravnu metodu korištenja.

Istražite naš program za profesionalne korisnike

Zidne površine

Za dekoraciju i zaštitu zidnih i stropnih površina različitih sastava nudimo premaze za vanjske i unutarnje prostore. Možete pronaći sve, od impregnacija, masa za izravnavanje i unutarnjih zidnih boja pa do dekorativnih premaza, boja za posebne namjene, biocidnih sredstava, fasadnih boja, žbuka i boja za beton.

Premazi za zaštitu i ukrašavanje drva

Za dekoraciju i zaštitu drveta, možete birati između tri osnovne vrste premaza: lazura, boja i lakova. Razvijajući nove poboljšane formulacije prateći svjetske trendove, svojim premazima ukrašavamo, štitimo i naglašavamo prirodnu ljepotu drveta. Nudimo sveobuhvatne sustave zaštite drva koji obuhvaćaju preventivnu zaštitu od drvnih nametnika kao i vremenskih utjecaja.

Premazi za metalne površine

Bojanje metalnih predmeta ne samo da im daje zaštitu, već i šarm i toplinu, raznolikost i atraktivan izgled. Metali imaju ograničen životni vijek, a njihovi najveći neprijatelji su voda i zrak. Stoga ih je prije nanošenja završnog premaza potrebno adekvatno zaštititi našim temeljnim premazima kako bismo spriječili hrđu i propadanje. Nudimo premaze za metal, koji uz zaštitu površinu daju besprijekoran sjaj u odabranoj nijansi.

Rješenja za podove

Kod nas kreativnost nema ograničenja, a u KANSAI HELIOSU to želimo pokazati između ostaloga i našim rješenjima za podove!