[email protected]
+385 1 2410 666

Dekorativni premazi

Ne možemo zamisliti svijet bez boja i premaza. Zato mi želimo svima omogućiti da svoj svijet organiziraju  upravo onako kako sami žele, sa živahnim bojama koje donose radost i umjetničko nadahnuće. Nanošenje premaza je postalo tako jednostavno da je većina proizvoda prikladna i za “uradi sam” uporabu, no osim takvih proizvoda nudimo proizvode i za profesionalce. S našim širokim asortimanom proizvoda za zaštitu i dekoraciju raznih površina uvijek se nastojimo prilagoditi  željama i potrebama kupaca, kao i svjetskim trendovima.

Helios brand, najveći Deco brend u Helios grupi, nudi širok asortiman premaza za zaštitu i ukrašavanje različitih površina. BORI, TESSAROL, NITRO, SPEKTRA i IDEAL grupe proizvoda rezultat su kontinuiranog tehnološkog napretka i sinonimi su za kvalitetne i ekološki prihvatljive premaze.

Chromos sa svojim najjačim brendovima poput Luxala, Chromluxa, Chromodena, Fasadexa i Poliflora, koriste se već generacijama te su neki od njih stari i preko 100 godina. Među profesionalnim rješenjima predvodnici su brendovi RoofExpert za zaštitu krovova i FloorExpert za epoksidne podove. Chromos boje i lakovi odavno su istoznačnica za lakove za parket, unutarnje zidne boje, fasadne boje i žbuke, boje za drvo i metal, lakove i građevinski materijal.

Belinka se gotovo 70 godina bavi razvijanjem novih tehnologija za zaštitu i poboljšanu estetiku drva. Naši stručnjaci razvijaju i prate svjetske trendove na području premaza te koriste sastojke koji dodatno unaprjeđuju kvalitetu Belinkinih proizvoda namijenjenih uglavnom krajnjim korisnicima.

Što god Vaš dom treba, Color se brine da Vaši omiljeni objekti dobivaju kvalitetnu zaštitu po prihvatljivoj cijeni. Već više od šest generacija glavne vrijednosti ovog branda su kvaliteta, pouzdanosti i lakoća korištenja.

Neostik brand uveden je prije više od 60 godina kada je izrađeno prvo kontaktno kaučuk ljepilo u regiji. U posljednjim desetljećima razvijena je široka paleta drugih vrsta ljepila za kućnu i profesionalnu upotrebu, tako da je sada brand Neostik više nego ikad sinonim za jaka i visoko kvalitetne ljepila.