info@helios-hrvatska.hr
+385 1 2410 666

Dekorativni premazi

Ne možemo zamisliti svijet bez boja i premaza. Zato mi želimo svima omogućiti da svoj svijet organiziraju  upravo onako kako sami žele, sa živahnim bojama koje donose radost i umjetničko nadahnuće. Nanošenje premaza je postalo tako jednostavno da je većina proizvoda prikladna i za “uradi sam” uporabu, no osim takvih proizvoda nudimo proizvode i za profesionalce. S našim širokim asortimanom proizvoda za zaštitu i dekoraciju raznih površina uvijek se nastojimo prilagoditi  željama i potrebama kupaca, kao i svjetskim trendovima.

Helios brand, najveći Deco brend u Helios grupi, nudi širok asortiman premaza za zaštitu i ukrašavanje različitih površina. BORI, TESSAROL, NITRO, SPEKTRA i IDEAL grupe proizvoda rezultat su kontinuiranog tehnološkog napretka i sinonimi su za kvalitetne i ekološki prihvatljive premaze.

Chromos sa svojim širokim asortimanom lakova za parket, unutarnjih zidnih boja, fasadnih boja i žbuka, boja i lakova za drvo i metal, boja i lakova za drvo i metal pokriva najšire potrebe tržišta. Širok raspon i godine tradicije stoga pružaju sinergiju u razvoju i sigurnost u ponudi.

Belinka se gotovo 50 godina bavi razvijanjem novih tehnologija za zaštitu i poboljšanu estetiku drva. Naši stručnjaci razvijaju i prate svjetske trendove na području premaza te koriste sastojke koji dodatno unaprjeđuju kvalitetu Belinkinih proizvoda namijenjenih uglavnom krajnjim korisnicima.

Što god Vaš dom treba, Color se brine da Vaši omiljeni objekti dobivaju kvalitetnu zaštitu po prihvatljivoj cijeni. Već više od šest generacija glavne vrijednosti ovog branda su kvaliteta, pouzdanosti i lakoća korištenja.

Miks brand nudi široku paletu premaza, proizvedenih i uglavnom prodanih u Ukrajini, za dekoraciju i zaštitu svih vrsta površina. Visoko profesionalno osoblje osigurava visoku i dosljednu kvalitetu Miks  proizvoda koji će zadovoljiti najzahtjevnije potrebe kupaca.

Neostik brand uveden je prije više od 50 godina kada je izrađeno prvo kontaktno kaučuk ljepilo u regiji. U posljednjim desetljećima razvijena je široka paleta drugih vrsta ljepila za kućnu i profesionalnu upotrebu, tako da je sada brand Neostik više nego ikad sinonim za jaka i visoko kvalitetne ljepila.