info@helios-hrvatska.hr
+385 1 2410 666

KANSAI HELIOS – Član globalne tvrtke proizvođača premaza

KANSAI HELIOS - Designing excellence

Visoki standardi, opsežna stručnost, strast za inovacijama i želja za stalnim poboljšanjem predstavljaju okruženje u kojem se stvaraju  pametni premazi KANSAI HELIOS.

Kao dio Kansai Paint grupe, jednog od svjetskih lidera u industriji boja i premaza, KANSAI HELIOS predstavlja njihov europski centar izvrsnosti. Vođeni napretkom, inovacijama i brigom za okoliš, težimo zajedničkom cilju koji se temelji na vrijednostima zajedničkim svim članicama KANSAI HELIOS grupe – ponuditi vrhunske proizvode koji ispunjavaju visoke kriterije buduće kvalitete i doprinose odgovornom, povezanijem i “zelenijem” svijetu.

Misija KANSAI PAINT-a temelji se na fokusu na kupca, integritetu i poštivanju svih sudionika u poslovnom okruženju te se ova se misija također ogleda u vrijednostima KANSAI HELIOS-a. Nastojimo da nas kupci prepoznaju kao tvrtku koja osigurava izvrsnost cijele mreže: know-how, tehnologija, kvaliteta, izvrsnost i briga za kupce.

Vi ste naš broj jedan

KANSAI HELIOS pametni premazi definiraju visoke standarde zaštite okoliša, know-how, strast za inovacijama i poticaj za kontinuiranim poboljšanjima. KANSAI HELIOS grupa ima tvrtke i proizvodne lokacije smještene u 18 zemalja i pruža korisničku podršku širom svijeta. Kupci su naš broj 1, a brza usluga jedna je od naših najvećih prednosti, zato su naši lokalni partneri na svim ključnim tržištima uvijek na usluzi. Nudimo različite grupe proizvoda sa širokom paletom proizvoda i rješenja u svim segmentima premaza i mnogim renomiranim robnim markama. Kao stručnjaci za različite tržišne niše, KANSAI HELIOS razvija specijalne proizvode po mjeri i za sve potrebe.

Održivi razvoj usklađen s tržišnim zahtjevima

Odjel istraživanja i razvoja KANSAI HELIOS grupe na raspolaganju ima jedan od najbolje opremljenih laboratorija na svijetu, uvijek nastojeći uvoditi nove proizvode i razvijati se u skladu s tržišnim zahtjevima. Načela brige za okoliš i održivosti provode se u svim segmentima istraživanja, razvoja i proizvodnih procesa. Novi proizvodi i rješenja razvijeni su s ciljem smanjenja korištenja resursa i negativnih utjecaja na okoliš smanjivanjem ugljičnog otiska i potrošnje energije. To je način na koji KANSAI HELIOS koristi znanje u korist naših kupaca i šire društvene zajednice.

Vodeća pozicija s poznatim brendovima

KANSAI HELIOS grupa nudi širok raspon premaza i rješenja za različite industrije, profesionalne i krajnje korisnike, a okuplja desetke pouzdanih robnih marki. Ponosni smo što zauzimamo vodeće mjesto proizvođača premaza za horizontalnu cestovnu signalizacija u Europi, najvećeg svjetskog proizvođača elektro – izolacijskih lakova, jednog od najznačajnijih europskih proizvođača premaza za željeznice i vodeće tvrtke u segmentu dekorativnih premaza na tržištima srednjoistočne Europe. KANSAI HELIOS je također certificirani partner međunarodne automobilske industrije.

Inovacija

Svaki zaposlenik u KANSAI HELIOSu prati naš inovativni duh, što znači da se nikada ne prestaju napredovati i da su uvijek otvoreni za nova znanja. Inovacije su stoga predstavljene na tržištima kao novi proizvodi i usluge, ali se mogu naći i u svim tvrtkama grupe, proizvodnim lokacijama, istraživačkim centrima i unutar svih procesa. Otkrijte više o našim inovativnim proizvodima na našoj stranici KANSAI HELIOS Grupe.