[email protected]
+385 1 2410 666

Coil coating premazi

Coil coating je trenutno jedan od najučinkovitijih i vrlo sofisticiranih postupaka za premazivanje metalnih podloga (čelika ili aluminija). To je kontinuirani, potpuno automatizirani proces u kojem se zaštićuje cijela površina metala. Čelični ili aluminijski limovi su valjani u svitak i spremni za daljnje profiliranje. Takvi se limovi uglavnom koriste u građevinskoj industriji, u proizvodnji bijele tehnike, automobilskoj industriji te ostalim industrijama.

Kansai Helios proizvodi visokokvalitetne coil coating premaze. Naš portfelj proizvoda obuhvaća širok raspon različitih tipova temeljnih premaza, završnih premaza i “back – coat” premaza. Svi su proizvodi posebno osmišljeni kako bi udovoljili zahtjevima različitih kupaca, ali i najviše zahtjeve glede mehaničke, kemijske i UV otpornosti. Nadalje, oni su prikladni za različite vrste coil-coating linija. To postižemo vlastitim razvojem i proizvodnjom smola koje su glavna sirovina za proizvodnju coil- coating premaza.

Kansai Helios je član prestižne European Coil Coating Association (ECCA), najveće i najutjecajnije europske udruge proizvođača limova, kao i korisnika i proizvođača premaza u ovoj industriji.

Za više informacija kontaktirajte naše prodajne predstavnike:

Kontakt