[email protected]
+385 1 2410 666

Komercijalni transport

Zahtjevi za visokom kvalitetom u segmentu komercijalnog transporta još su jači nego u automobilskoj industriji, jer su komercijalna vozila izložena puno ekstremnijim uvjetima. Vozila za komercijalni transport imaju specifične i vrlo izražene zahtjeve glede stabilnosti premaznih sistema, njihovih antikorozivnih i dekorativnih svojstava.

Kansai Helios je vrhunski partner naprednih proizvođača kamiona i kamionskih dijelova, autobusa, poljoprivrednih strojeva i drugih ACE uređaja. Zajedno s našim renomiranim kupcima postigli smo velike rezultate u rješenjima za željeznice, autobuse, kamione i kamionske nadgradnje.

Premazni sustavi za autobuse – visokodekorativni i dugotrajni

KANSAI HELIOS nudi visokodekorativne i dugotrajne premazne sustave za vanjske površine autobusa. Za dugotrajnu zaštitu autobusa, Kansai Helios nudi iznimno mehanički otporne zaštitne premaze, kompatibilne sa širokim rasponom ljepila na bazi 1K PUR i MS polimera.

Kamioni i prikolice – napredni zaštitni premazi

Naš asortiman proizvoda obuhvaća napredna rješenja premaza za proizvodnju i održavanje srednjih i velikih teretnih vozila, uključujući cisterne, kipere, dizalice i miješalice, kao i kamionske konstrukcije, šasije, kabine, nadogradnje i prikolice.

ACE mehanizacija – posebno jaka i izdržljiva

Proizvođači dizalica, buldožera, utovarivača i viljuškara zahtijevaju snažne i izdržljive premaze za zaštitu od korozije s visokom kemijskom otpornošću, što omogućava tim vozilima da izdrže utjecaj prljavštine, soli, vode i trenja. Naša rješenja za ACE segment testirana su za većinu ekstremnih uvjeta i nude učinkovitu i izdržljivu zaštitu.

Za detaljnije informacije o našim premaznim rješenjima za komercijalna vozila, molimo pogledajte naš katalog: