info@helios-hrvatska.hr
+385 1 2410 666

Uradi sam

Istražite naš program DIY

Zidne površine

Za dekoraciju i zaštitu zidnih i stropnih površina različitih sastava nudimo premaze za vanjske i unutarnje prostore. Možete pronaći sve što Vam je potrebno, od impregnacija, masa za izravnavanje i unutarnjih zidnih boja pa do dekorativnih premaza, boja za posebne namjene, biocidnih sredstava, fasadnih boja, žbuka i boja za beton.

Zaštita i ukrašavanje drva

Za dekoraciju i zaštitu drveta, možete birati između tri osnovne vrste premaza: lazura, boja i lakova. Razvijajući nove, poboljšane formulacije prateći svjetske trendove, svojim premazima ukrašavamo, štitimo i naglašavamo prirodnu ljepotu drveta. Nudimo sveobuhvatne sustave zaštite drva koji obuhvaćaju preventivnu zaštitu od drvnih nametnika kao i vremenskih utjacaja.

Metalne površine

Bojanje metalnih predmeta ne samo da im daje zaštitu, već i šarm i toplinu, raznolikost i atraktivan izgled. Metali imaju ograničen životni vijek, a njihovi najveći neprijatelji su voda i zrak. Stoga ih je prije nanošenja završnog premaza potrebno adekvatno zaštititi, našim temeljnim premazima kako bismo spriječili hrđu i propadanje.