info@helios-hrvatska.hr
+385 1 2410 666

Premazi za ACE (poljoprivredna, građevinska i cestovna mehanizacija)

Helios Grupa nudi sveobuhvatna rješenja u premazima za ACE segment, temeljena na inovativnim i vodećim tržišnim tehnologijama, kao i dokazanim proizvodima koji zadovoljavaju najviše zahtjeve segmenta obzirom na estetiku, antikoroziju, vremenske utjecaje, kemijsku i mehaničku otpornost.

Proizvođači dizalica, buldožera, utovarivača i viljuškara zahtjevaju snažne i izdržljive premaze za zaštitu od korozije, koji omogućuju ovim vozilima da izdrže prljavštinu, sol, vodu i trenje. Naša rješenja za ACE segment testirana su za većinu ekstremnih uvjeta i nude učinkovitu i izdržljivu zaštitu.

Među brojnim vodorazrjedivim premazima, premazima s visokim udjelom suhe tvari, posebice treba spomenuti high solid jednoslojne poliuretanske premaze (dierct to metal) koji zadovoljavaju najviše zahtjeve svjetskih proizvođača ACE opreme.

Asortiman segmenta dopunjen je premazima u prahu Helios Grupe, elektrodepozicijskim premazima, kao i ostalim standardnim materijalima.

ACE premazi prilagođeni potrebama kupca

Izravna povezanost i suradnja između istraživanja i razvoja, prodaje i jakih tehničkih servisnih timova zadovoljava različite zahtjeve naših kupaca. Za prilagođena rješenja koja uključuju tehnologije dostupne unutar Helios Grupe i integraciju različitih proizvodnih procesa u jedan krajnji proizvod, obratite se našim prodajnim zastupnicima.