info@helios-hrvatska.hr
+385 1 2410 666

Pravna obavijest

Ova internetska stranica sadrži opće informacije o HELIOS HRVATSKA d.o.o. i povezanim trgovačkim društvima, poslovanju navedenih društava te njihovim proizvodima. Obavijest se odnosi na sve koji posjećuju internetsku stranicu; molimo, pažljivo pročitajte. Korištenjem internetske stranice  https://www.helios-hrvatska.hr/ korisnik potvrđuje da je prihvatio i da je suglasan s navedenim uvjetima.

Opća pravila i uvjeti

Naziv poduzeća: HELIOS HRVATSKA d.o.o.
Registracijski broj: 080414654
Porezni broj: 51925436571
Sjedište: Zagreb
Poslovna adresa: Radnička cesta 173D
Telefon: +385 (0)1 2410 666
Faks: +385 (0)1 2405 512
Elektronska pošta: info@helios-hrvatska.hr

Pravne informacije

Sva prava pridržana. Obavijest se odnosi na početnu stranicu i sve pod-stranice internetske stranice https://www.helios-hrvatska.hr. Sve informacije i materijal (tekst i slike) na internetskoj stranici  https://www.helios-hrvatska.hr/ zaštićeni su autorskim pravom i srodnim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva koja drži HELIOS HRVATSKA d.o.o. i/ili povezana trgovačka društva. Korisnici smiju koristiti internetsku stranicu https://www.helios-hrvatska.hr/  samo za svoje osobne, nekomercijalne potrebe. Korištenje internetske stranice https://www.helios-hrvatska.hr/  na ikoji drugi način, pogotovo za komercijalne potrebe, zabranjeno je.

Ograničeno korištenje informacija i materijala

Sve informacije i materijal (tekst i slike) objavljeni na internetskoj stranici https://www.helios-hrvatska.hr/  mogu se razmnožavati samo za nekomercijalne potrebe te zadržavajući sva iskazana upozorenja o autorskim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva. Spomenute informacije i materijali ne smiju se kopirati, razmnožavati, ili na ikoji drugi način distribuirati za komercijalne potrebe bez izričitog odobrenja od strane HELIOS HRVATSKA d.o.o. i/ili povezanih trgovačkih društava.

Svaka kopija ili dio sadržaja sa internetske stranice mora biti označena HELIOS HRVATSKA d.o.o. znakom, u skladu s pravilima korporativnog identiteta – sva prava pridržana. Internetska stranica https://www.helios-hrvatska.hr/   također sadrži informacije trećih strana te poveznice do internetskih stranica trećih strana, pri čemu HELIOS HRVATSKA d.o.o. nije odgovoran za njihov sadržaj i ne može ništa jamčiti u tom pogledu. Za posjećivanja i korištenja spomenutih poveznica, odgovornost HELIOS HRVATSKA d.o.o. u potpunosti je isključena.

Ovu pravnu obavijest HELIOS HRVATSKA d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku, te je za korisnike obvezujuća u svojem trenutno valjanom obliku; zato preporučamo da se dobro upoznate s njenim sadržajem kod svakog posjeta internetskoj stranici https://www.helios-hrvatska.hr/ . Korištenje internetske stranice https://www.helios-hrvatska.hr/  u suprotnosti s ovdje navedenim pravilima je zabranjeno. Korisnik koji koriste internetsku stranicu https://www.helios-hrvatska.hr/ u suprotnosti s ovdje navedenim pravilima u potpunosti je sam odgovoran za svoje postupke.

Ograničena odgovornost

Sve informacije i materijali na internetskoj stranici https://www.helios-hrvatska.hr/ samo su informativne. HELIOS HRVATSKA d.o.o. predan je pružanju točnih, ažurnih i potpunih podataka na internetskoj stranici https://www.helios-hrvatska.hr/, međutim ne može jamčiti njihovu točnost i cjelovitost te ne preuzima odgovornost u tom pogledu.

Korisnici internetsku stranicu https://www.helios-hrvatska.hr/ te njen sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. HELIOS HRVATSKA d.o.o. i druge pravne ili fizičke osobe koje su doprinijele osnivanju i oblikovanju stranice ili još uvijek sudjeluju s njenim ažuriranjem, nisu odgovorni za štetu do koje može doći zbog pristupanja, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na tim internetskim stranicama, ili bile kakve greške ili propuste u njihovim sadržajima.

HELIOS HRVATSKA d.o.o. nije odgovoran za štetu (uključujući onu nastalu zbog virusa) do koje može doći na korisnikovoj programskoj opremi, mobilnom telefonu ili bilo kojoj drugoj napravi i/ili aplikaciji koja se je koristila za pristup spomenutoj internetskoj stranici, koja je posljedica pristupa ili korištenja internetske stranice https://www.helios-hrvatska.hr/. Nadalje, HELIOS HRVATSKA d.o.o. nije odgovoran za ikakvu drugu vrstu štete do koje može doći zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice https://www.helios-hrvatska.hr/. HELIOS HRVATSKA d.o.o. pridržava pravo da internetsku stranicu https://www.helios-hrvatska.hr/  bilo kada promijeni, na bilo koji način i bez obzira na razlog, bez prethodne obavijesti te ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.