[email protected]
+385 1 2410 666

Novosti

Izravna distribucija i provjerena kvaliteta otvaraju nove mogućnosti poslovanja

Ovim putem želimo obavijestiti sve poslovne partnere da od 1. ožujka 2021. Helios Hrvatska preuzima zastupništvo i distribuciju Helios Refinish proizvoda na području Dalmacije (Mobihel, Colomix, Gravihel, Chromind baza, Chromind 2k akril).

Sve niži troškovi, kraći i brži poslovni procesi te dugoročna pouzdanost konstanta su svih uspješnih tvrtki. Poduzeće Helios odlučno i sigurno prati spomenute trendove i potrebe uz svakodnevna ulaganja u razvoj inovativnih materijala i novih tehnike primjene. Izravnim pristupom i kvalitetnom tehničkom podrškom ponudit ćemo bolju uslugu vama, našim cijenjenim partnerima u distribucijskoj mreži i krajnjim kupcima. Iz tog razloga pojačali smo i naš Refinish tim s dva nova, ali iskusna člana koji će vas redovno obilaziti i biti vam podrška, kako komercijalna tako i tehnička, na području Dalmacije:

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, obratite nam se s povjerenjem! Iznimno cijenimo partnerstvo s vama i uvjereni smo da zajedno možemo nastaviti priču o uspjehu.

Veselimo se budućoj suradnji i novim poslovnim uspjesima!

Vaš Helios Hrvatska tim

Povezane objave