[email protected]
+385 1 2410 666

Novosti

B2 run utrka

U četvrtak 14. rujna pozornica je bila spremna za B2run business utrku, prestižnu manifestaciju na kojoj su nastupili sportski entuzijasti iz Chromosa i Heliosa Hrvatska. Ekipa u sastavu Goran Dolenec, Martina Mijić, Ivica Sučić, Andrija Živković i Slaven Fiala predstavljala je nesalomljiv timski duh naše tvrtke.

 

B2run utrka sjajna je kombinacija sportskog umijeća i druženja. Održava se već sedmu godinu zaredom i ponovno je omogućila nezaboravno okupljanje osoba iz korporativnog svijeta. Nakon Splita, Rijeke i Osijeka, u središte pozornosti došao je Zagreb s preko 6000 sudionika. Ovaj događaj međunarodnog značaja stvara prekogranične veze i ujedinjuje 250.000 ljudi iz 11 zemalja diljem svijeta.

 

Iako naš tim nije pobjedio, pokazali su sjajan timski duh, fizičku spremu i borbenost kako bi zajednički ostvarili krajnji cilj: kreiranje međusobne povezanosti kroz promociju zdravog načina života.

Želimo čestitati pobjednicima u pojedinačnim i ekipnim kategorijama, a ostale pozvati da se pridružite ovoj sjajnoj inicijativi u narednim godinama!

Povezane objave