[email protected]
+385 1 2410 666

Član KANSAI PAINT grupe

KANSAI HELIOS  dio je grupacije koje je jedna od najvećih proizvođača boja i premaza u svijetu – KANSAI PAINT Grupe. S proizvodnjom, distribucijom i prodajnim aktivnostima  uslužujemo globalnu bazu klijenata širom svijeta. Pouzdanost, rast i razvoj najvažnije su vrijednosti koje pokreću naš svakodnevni posao, pomažući nam da kreiramo nove proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe naših klijenata.

Handshake (2)

Vi ste naš najvažniji kupac

KANSAI HELIOS pametni premazi definiraju visoke standarde zaštite životne sredine, know-how, strast za inovacijama i poticaj za kontinuirana poboljšanja. KANSAI HELIOS Grupa ima proizvodne pogone u 18 zemalja i daje podršku kupcima širom svijeta. Kupci su naš broj 1, a brza usluga jedna je od naših najvećih prednosti zato su naši lokalni partneri na svim ključnim tržištima uvijek na usluzi. Nudimo širok asortiman proizvoda i rješenja za sve vrste premaza, kroz mnoge renomirane brendove. Kompanija KANSAI HELIOS specijalizirana je za segmentirana tržišta i u skladu sa tim pruža mnogo više od proizvoda prilagođenih svojim kupcima.

Održivi razvoj u skladu sa zahtjevima tržišta

Dio KANSAI HELIOS Grupe zadužen za istraživanje i razvoj raspolaže sa jednim od najbolje opremljenih laboratorija u svijetu, te konstantno uvodi i radi na novim proizvodima u skladu sa zahtjevima tržišta. Novi proizvodi i rješenja razvijaju se u pravcu smanjenja upotrebe resursa i negativnih utjecaja na životnu sredinu, sa željom za minimalnom emisijom štetnih plinova i potrošnje energije. Na ovaj način se znanje u KANSAI HELIOS-u koristi za dobrobit naših kupaca i čitavog društva. Načela važnosti očuvanja životne sredine i održivosti primenjuju se u svim segmentima istraživanja i razvoja i procesima proizvodnje.

Vodeća pozicija uz pomoć poznatih brendova

KANSAI HELIOS Grupa nudi širok izbor premaza i rješenja za različite industrije, profesionalne korisnike i krajnje kupce. KANSAI HELIOS Grupa spaja desetine pouzdanih brendova. Ponosno ističemo svoju vodeću poziciju u Europi u proizvodnji boja za ceste, vodeću poziciju u svijetu u trafo lakovima, jedan smo od najvažnijih europskih proizvođača premaza za željeznice i vodeća kompanija u segmentu dekorativnih premaza na tržištu u Centralnoj i Istočnoj Europi. Takođe, KANSAI HELIOS je i provjereni partner međunarodne automobilske industrije.

Laboratory_People (15)

Inovacije

Za zaposlene u kompaniji KANSAI HELIOS najvažniji je naš inovativni duh. Inovacije se ističu u predstavljaju tržištima kroz nove proizvode i usluge, ali su također prisutne unutar Grupe,  u proizvodnji i odjelima za istraživanje i razvoj i unutar samih procesa.

Saznajte više o inovativnim proizvodima na našoj stranici KANSAI HELIOS Grupe.